Handelsbetingelser

  For:

  Boostgoods Aps
  Tøndervej 1 B
  6200 Aabenraa

  20477464
  info@boostgoods.dk

  Cvr nr.: 39252848

  Salg generelt

  Når du bestiller varer via vores website, skal du være opmærksom på følgende: Boostgoods.dk’s ordresystem sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne som en faktura på købet. På denne faktura er evt. rabatter fratrukket.

  Priser

  Alle priser på websitet angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger (porto). Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

  Betaling

  Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko, i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 DKK., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

  De data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Boostgoods.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

  Beløbet trækkes først når din ordre afsendes fra Boostgoods.dk, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

  I Boostgoods Internet-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: VISA/Dankort, MasterCard, Maestro, MobilePay.

  Betaling foregår via ePays/Bamboras krypterede betalingsgateway.

  Forbehold

  Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt udgåede varer.

  Levering

  Boostgoods.dk benytter GLS som fragtfirmaer.

  Din bestilling tillægges porto jf. GLS til enhver tid gældende takster.

  Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Boostgoods leverandører.

  Hvis du bestiller flere varer samtidig hos Boostgoods vil varernes vægt blive sammenlagt, og forsendelsesomkostninger blive udregnet ud fra varernes vægt. Fragtpriser fra DKK 40,- inkl. moms.
  Leveringstid er 1-2 hverdage. Med leveringstid menes antallet af dage, inden varen(e) afsendes fra Boostgoods.dk. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren.
  Forsendelser til udlandet vil blive pålagt det gebyr som GLS opkræver.

  RETURNERING/OMBYTNING

  I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. Du bedes udfylde og vedlægge retursedlen i returneringen: Returseddel.pdf
  Hvis du ikke har adgang til en printer skrives retursedlen bare i hånden.

  Ombytning
  Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare?
  Så returnere du den vare du ikke ønsker, og fortager et nyt køb på den ønskede. Vi returnere pengene for din returvare tilbage på det kort du har anvendt til bestillingen.

  Returnering
  Du kan enten sende din returpakke til os eller aflevere den på adressen i postkassen.
  Returfragten betaler du selv.
  Returneringen skal ske til vores adresse: Boostgoods Aps,Tøndervej 1B, 6200 Aabenraa – Du må gerne benytte samme pose til at sende retur i som du har modtaget varen i, men stregkoden/leveringsseddel som sad på pakken da vi sendte den til dig, må ikke være på posen.
  Billigste måde er fx b-brev.

  Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget, dvs ubrugt, med hantag på og i samme emballage.
  Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage.
  Vi fører dine penge tilbage til det kreditkort/konto som du har benyttet ved købet.
  NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker der sendes til afhentning ved GLS udleveringssted.

  OBS! VI MODTAGER IKKE PAKKER FRA DAO.
  Da DAO leverer udenfor åbningstiden modtager vi aldrig pakken, og DAO returnere den derfor automatisk til afsender igen.

  PORTO:
  Du kan nemt og enkelt printe dit returlabel her.

  FORTRYDELSESRET

  I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

  Det eneste vi kræver, er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med hangtag og i samme emballage. Tøjet må ikke lugte af parfume ect, så prøv tøjet når du ikke har parfume på.

  Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 30 dage. Vi fører pengene tilbage på det kort du har brugt ved købet,

  Du kan også fortryde ved at nægte at modtage eller undlade at afhente din forsendelse på GLS udleveringssted.

  Du betaler selv porto og eventuelle andre omkostninger ved returnering af forsendelse. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den.

  NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker leveret til GLS udleveringssted, pakken skal sendes til Boostgoods Aps, Tøndervej 1 B, , 6200 Aabenraa

  REKLAMATIONSRET

  Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

  Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos Boostgoods, skal du kontakte os pr. mail med ordrenr. og billede af fejlen.

  Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage.
  Reklamationer over fejl ved en vare skal ske, inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Boostgoods sender en returlabel i forbindelse med en reklamation.

  Ved reklamation sender vi et returlabel til dig pr. mail. Gerne udfyld og vedlæg retursedlen: Returseddel.pdf
  Returlabel er gyldig i 5 dage fra modtagelsen.

   

  Boostgoods GDPR – gældende fra 25/05/2018

  Personoplysninger

  Som kunde hos Boostgoods.dk registrerer vi kun de oplysninger, du indtaster med henblik på at fremsende bekræftelse på din ordre, og for at vi kan informere dig om betaling for din ordre. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger automatisk placeres i vores systemer.

  Alle oplysninger opbevares i minimum 5 år jf. bogføringsloven, hvor du har mulighed for anmode om sletning eller indsigt af dine informationer som vi har lagret. Vi gemmer bl.a. oplysninger for at kunne behandle reklamationer, garanti og lign. i tilfældet af at dette skulle opstå.

  Derudover gemmes dine oplysninger, hvis du har et login, således du kan logge ind på din konto, så dit køb hurtigere kan gennemføres.

  Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for, at kunne sende din pakke.

  I tilfældet af at du har registreret dig hos vores nyhedsbrev, vil oplysningerne også deles med vores nyhedsbrev program for, at vi kan masse udsende nyhedsbreve løbende.

  Som kunde har du også ret til at kontakte os, og bede om ændring af dine oplysninger. Alle anmodninger om ændring, sletning og indsigt skal imødekommes inden for 30 dage uden unødig forsinkelse. Har du en konto hos os, kan du også lave disse forespørgsler under dit login.

  Alle indtastninger i enhver formular på vores shop sendes direkte til en e-mail til vores kundeservice. Disse henvendelser gemmes, og vil blive slettet såfremt de ikke findes relevante længere, eller ved en forespørgsel.

  For mere information henvises der til vores privatlivspolitik.

   

  Indsigelser

  Som kunde Hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

  Henvendelser ifb. med persondatapolitik skal rettes til vores hovedmail, info@boostgoods.dk

  Handelsbetingelserne blev senest ændret 18. maj 2018.

  Kontakt os

  E-mail: info@boostgoods.dk